Är Belkyra farligt?

Innehållsförteckning

Är Belkyra farligt?

Är Belkyra farligt?

Om sårbildning eller nekros förekommer, ska du aldrig behandlas med Belkyra igen (se avsnitt 4 Eventuella biverkningar). Alla dessa biverkningar har fullständigt gått tillbaks utan varaktiga effekter och utan behandling.

Hur bra är Belkyra?

De flesta som behandlas med Belkyra upplever en synlig förbättring av hakprofilen redan efter två till fyra behandlingar. För en del krävs det upp till sex behandlingar för att nå ett optimalt resultat. Tidsintervallet mellan varje behandling ska alltid vara minst sex veckor.

Hur länge verkar Belkyra?

De flesta patienter upplever en förbättring efter 2 till 4 behandlingstillfällen. Tidsintervallet mellan varje behandlingstillfälle ska vara minst 4 veckor.

Vad är Balkira?

Belkyra är en injektionsbehandling som bryter ner oönskade fettceller under hakan s.k. dubbelhaka. För många är dubbelhakan svår att bli av med även vid viktnedgång. Man kan idag använda sig av olika metoder för att bli av med sin dubbelhaka.

Är dubbelhaka genetiskt?

Fettet fördelas olika på olika personer, det är ofta ärftligt. Du kan mycket väl ha dubbelhaka trots att du inte är överviktig och då hjälper kanske inte viktnedgång. Att inte röka är alltid bra för det förbättrar elasticiteten i huden.

När ser man resultat av Belkyra?

Redan efter några veckor börjar man se man resultatet av behandlingen. För att få bästa resultat behövs oftast två behandlingar med sex till åtta veckors mellanrum. Det är möjligt att göra upp till fyra behandlingar. Det här är en behandling som kan ses som ett alternativ till fettsugning.

Hur länge håller fillers i hakan?

Hur länge varar en behandling med filler i haka eller kindben? Effekten är långvarig men inte permanent. Vid injektion av filler i kindben brukar vi rekommendera en första påfyllnad inom fyra till sex månader för ett mer varaktigt resultat.

Hur ont gör Belkyra?

Behandlingen kan upplevas obehaglig och i vissa fall smärtsam. Många beskriver det som stickningar och spänningar i huden. Obehaget varar ca 5-10 minuter efter avslutad behandling. Det är dock inte sticken i sig som orsakar obehaget utan läkemedlet, därför hjälper inte bedövningssalva.

Relaterade inlägg: