Vad kostar det att köpa en Tesla?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att köpa en Tesla?

Vad kostar det att köpa en Tesla?

Idag sänkte Tesla priserna på sin instegsmodell Tesla Model 3 Standard Range Plus. Vi tolkar prissänkningen som en direkt följd av ökad konkurrens från andra tillverkare som under senare tid lanserat nya elbilsmodeller. Efter miljöbonusen på 70 000 kronor får en Tesla därmed ett pris på under 500 000 kronor.

Vad kostar en begagnad Tesla 3?

Majoriteten av våra Model 3 har el som bränsle. Snittet för våra Tesla Model 3 är att bilen är tillverkad 2020, har gått 4 022 mil och snittpriset är 488 043 kr.

Var köpa begagnad Tesla?

Vi på Kvdbil hjälper dig sälja eller köpa begagnade Tesla. På våra auktioner förra året sålde vi 26 000 bilar varav ett 30-tal av dessa var av bilmärket Tesla. Att göra det enkelt och smidigt att sälja din Tesla, det kan vi på Kvdbil.

Är det ekonomiskt att köpa en Tesla?

Är Teslas autopilot värd pengarna? En av de få finesserna som man man inte behöver köpa till bilen och som kostar ganska mycket pengar är autopiloten. Redan utan att ha klickat i någon Autopilot så får du alltid som standard en “Grundläggande Autopilot”.

Kan man pruta på Tesla?

Teslas bilar köper du online, på Internet. Från köksbordet, om du så vill. Priset du ser på skärmen är priset du betalar. Du kan öht inte pruta.

Vad kostar en ny Tesla Model 3?

Priset är före klimatbonusen på 70 000 kronor och innebär att modellen nu för första gången går att köpa för under 500 000 kronor även inklusive Teslas leveransavgifter. Även Model 3 Long Range med fyrhjulsdrift och 58 mils räckvidd får ett nytt pris på 619 990 kronor.

Hur har man råd med en Tesla?

Det står i Teslas dokumentation att bilen inte behöver service, men bromsar behöver ses över med jämna mellanrum och så klart behöver däck bytas. Även en elbil har spindelleder, fjädring och annat som kan gå sönder, men motor och drivlina skall inte behöva någon service.

Relaterade inlägg: