Vad kostar ett Guldpass på liseberg?

Innehållsförteckning

Vad kostar ett Guldpass på liseberg?

Vad kostar ett Guldpass på liseberg?

Guldpasset är ett personligt kort som ger fri entré till Liseberg samt fria åk alla dagar under hela säsongen. Kortet lanserades inför säsongen 2000 och köptes då av 24 000 gäster till en kostnad av 695 kr.

Vad kostar ett åkband på liseberg?

Liseberg: 1 940 kronor för så kallad allt i ett med entré och åkpass. (Gratis entré för barn under 110 cm.) Gröna Lund: 1860 kronor för ”Åkpaketet” dvs entré och åkband. (Gratis entré för barn upp till sex år.)

Kan man köpa biljetter på liseberg?

Det går att köpa entré och åkprodukter i våra entrékassor i mån av plats. Vid spontanbesök rekommenderar vi dig att alltid kolla tillgänglighet i bokningskalendern här på liseberg.se innan du kommer till parken. Kan jag boka plats/köpa biljetter på telefon? Nej, det går inte att boka eller köpa över telefon.

När släpps biljetterna till Lotta på Liseberg 2021?

Biljetterna till kommande sex program släpps imorgon, 1 juli, 10.00. Det blev en efterlängtad premiär och återseende Efter ett kort uppehåll är Lotta Engberg tillbaka på Stora Scenen på måndag, den 5 juli, klockan åtta. Till listan av gästartister tillkommer nu Sarah Dawn Finer till programmet den 2 augusti.

När börjar Lotta på Liseberg 2021 tid?

Artisterna som gästar Lotta på Liseberg 2021 Med start den 20 juni bjuder Lotta Engberg in till en ny säsong av Lotta på Liseberg fullspäckad med musik och sång av en mängd populära gästartister såsom Loreen, Newkid, Charlotte Perrelli och Tusse.

Relaterade inlägg: