Var köper man biljetter till Allsvenskan?

Innehållsförteckning

Var köper man biljetter till Allsvenskan?

Var köper man biljetter till Allsvenskan?

Köpställen

  • Herrar – Allsvenskan. Biljetter till de allsvenska matcherna köps enklast online på www.friendsarena.se. ...
  • Herrar – Övriga turneringar (Svenska cupen, Uefa Europa League, etc) Vanligen köps även dessa biljetter på www.friendsarena.se, men här kan det förekomma undantag. ...
  • Damer – Elitettan och övriga turneringar.

Vad kostar en Fotbollsbiljett Allsvenskan?

De billigaste priserna för en vuxen ligger någonstans mellan 100 kronor och 150 kronor för samtliga lag i Allsvenskan. Klubbarna har utöver detta många gånger speciella student-, pensionärs.

När släpps biljetterna till Allsvenskan?

Om minde än en vecka släpps biljetterna till det allsvenska hemmamötet med IFK Göteborg, söndagen den 15 september. Veckan efter släpps sedan biljetterna till damernas hemmamatch mot Morön BK samt herrarnas hemmamöten med AIK och Örebro SK, med förköp för säsongare och medlemmar till derbyt. Se datumen i artikeln.

Hur kan man se allsvenskan 2021?

Allsvenskan 2021 sänds på Discovery+ med start 10 april. Här hittar du spelschema för omgångarna 24-28 med datum, sändningstider och vilken kanal matcherna sänds på. Fotbollsallsvenskan sänds på Discovery+.

När släpps Malmö FF biljetter?

Från och med måndagen den 13 september börjar biljettbokningen till matchen. Här följer information om hur biljettsläppet går till. Du som årskortsinnehavare 2021, har möjlighet att boka två biljetter till matchen.

Relaterade inlägg: