Var gäller Filmstadens presentkort?

Innehållsförteckning

Var gäller Filmstadens presentkort?

Var gäller Filmstadens presentkort?

Ett Presentkort kan ej lösas in mot kontanter, ej heller helt eller delvis återköpas. Du kan, förutom här på filmstaden.se, köpa presentkort i samtliga Filmstadens biografer. Men även på Svenska Bios och Cinemascenens biografer, Pressbyrån*, 7-Eleven*, Direkten*, Coop, Willys, Hemköp, Circle K samt utvalda ICA-butiker.

Vad kostar bio presentkort?

Presentkort kan du köpa i kassan på din biograf, på www.filmstaden.se eller på Pressbyrån, 7-Eleven, Circle K, Direkten och Coop i hela landet, samt på utvalda ICA, Hemköp och Willys-butiker. Observera att Direkten, Pressbyrån och 7-Eleven tar en förmedlingsavgift på 5 kr/kort.

Var kan man köpa presentkort på biobiljetter?

Förutom våra biografer kan du också köpa våra presentkort på Pressbyrån, 7-Eleven, Cirkle K, Willys, Willys-Hemma och Coop i hela landet, samt på utvalda ICA och Hemköp. Observera att Pressbyrån och 7-Eleven tar en förmedlingsavgift på 5 kr/kort.

När går mitt bio kort ut?

Ge bort ett presentkortbio! Ett presentkortbio är alltid uppskattat och är giltigt i hela 2 år från inköpsdatum.

Kan man använda presentkort på SF Anytime?

Vi på SF Anytime jobbar med digital hyr- och köpfilm, och är ett helt annat företag än Filmstaden som sysslar med bio. Du kan därför inte använda presentkort för bio hos oss.

Vad är ett presentkort på bio?

  • Ett presentkort på bio passar för alla tillfällen och är alltid lika uppskattat! Du laddar kortet med pengar som sedan kan användas till biobiljetter, popcorn, godis och mycket mer hos Filmstaden, Svenska Bio och Cinemascenen. Presentkortet är giltigt i två år.

Vilka är vanligaste typer av förhöjt blodtryck?

  • Besök 1177.se, logga in för personliga e-tjänster eller ring 1177 för sjukvårdsrådgivning. Välj region. ... Den här typen av förhöjt blodtryck som är den vanligaste kallas primär eller essentiell hypertoni. ... Det kallas då sekundär hypertoni och är en vanlig orsak om du är ung och har ett mycket högt blodtryck.

Vad är blodtrycket i hjärtat?

  • Blodtrycket är det tryck som uppstår i blodkärlen när blodet drivs från hjärtat ut i kroppen och senare tillbaka till hjärtat. Högt blodtryck försvårar hjärtats pumparbete och kan vara allvarligt om du inte får det behandlat.

Relaterade inlägg: