Vem tar över Allsång på Skansen 2021?

Innehållsförteckning

Vem tar över Allsång på Skansen 2021?

Vem tar över Allsång på Skansen 2021?

Ja! Sommaren 2022 kommer Sanna Nielsen återvända till Sollidensscenen och Allsång på Skansen.

Hur mycket kostar ett årskort på Skansen?

Ge bort ett helt år på Skansen Vårt årskort för 365 kronor är en julklapp som håller i ett år och dessutom ger ägaren en rad fördelar, rabatter och erbjudanden utöver entré till Skansen. Läs mer om årskortet här. Och köp våra presentkort på årskort här.

Vem ska ta över Allsång på Skansen?

2004 tog Anders över programledarskapet för Allsång på Skansen och 2011 var det dags för Måns Zelmerlöw. 2014 var året för den första kvinnliga allsångsledaren nämligen Petra Marklund. Sedan 2016 är det Sanna Nielsen som leder både sången och programmet.

När startar Allsång på Skansen 2021?

Under åtta tisdagar, med start den 29 juni, bjuder Sanna Nielsen och en mängd härliga artister upp till sång på Sollidenscenen. I år krävs förköpsbiljett till både genrep och livesändning, biljetter köper du via Ticketmaster. OBS! Genrepet till premiären den 29 juni är exklusivt för dig som har Skansens årskort.

Måste man förköpa biljetter till Skansen?

Skansen har öppet varje dag, omsorgsfullt för alla gäster. Förköp av biljett krävs ej. Här har vi samlat de vanligaste frågorna om öppettider, årskort och och hur vi arbetar för att alla ska få ett tryggt besök hos oss.

Relaterade inlägg: