Vad innebär boost?

Innehållsförteckning

Vad innebär boost?

Vad innebär boost?

Boost är ett tilläggspel som ger dig möjlighet att vinna upp till 100 gånger extra på din vinst. När du lägger till Boost i din kupong får du ett tresiffrigt nummer. Det vinnande Boost-numret lottas sedan i direktsändning efter att det sista V75-loppet är kört. Boost är dessutom en lott.

Vad menas med boost på V75?

BOOST är ett tilläggsspel på V75 som gör att du med lite tur markant kan öka din vinst på V75. ... Vid varje V75-omgång dras ett tresiffrigt Boostnummer. Om du har alla tre siffror rätt på spelkvittot så slår Boosten in om du har 7, 6 eller 5 rätt på ditt V75-system.

Vad kostar bost?

Vad kostar BOOST? Att spela med BOOST kostar 30 kr för system upp till 300 kr. För V75-system över 300 kr betalar man 10% av systemkostnaden.

Hur mycket vinner jag på V75?

När du spelar V75 vinner du på 7, 6 och 5 rätt 40 % av potten går till sjuorna, 20 % till sexorna och 40 % till femmorna. Om ingen får alla rätt eller att väldigt många träffar 5 och/eller 6 vinnare och utdelningen blir lägre än 15 kronor går pengarna till en jackpot för nästkommande V75-omgång som avgörs på en lördag.

Vad är Boost Comviq?

Känner du igen dig i det kanske du kommer att gilla Comviqs nya alternativ Boost. Du får 100 gigabyte data till potten för 55 kronor, men bara i 24 timmar. Som jämförelse anger man att du kan streama högupplöst film i 33 timmar för den datamängden.

Hur går V75 till?

Det körs vanligtvis på lördagar, men ibland är det även extra V75-omgångar och erbjuder vinst på 7, 6 och 5 rätt. Prispoolen fördelas mellan de som har sju, sex och fem rätt. 40 % av potten går till sjuorna, 20 % till sexorna och 40 % till femmorna.

Hur kan man vinna på hästar?

Vinnare och plats Ett alternativ till vinnare är plats. Här gäller det att tippa en häst som etta, tvåa eller trea. Alternativet Vinnare & Plats är ett spel som innebär att du spelar en häst att både vinna och placera sig. Egentligen innebär spelformen bara att du inte behöver fylla i två kuponger.

Relaterade inlägg: