Är BookBeat bra?

Innehållsförteckning

Är BookBeat bra?

Är BookBeat bra?

Summering av BookBeat omdöme BookBeat är vår favoritapp när det kommer till ljudböcker. Främst handlar det om enkelheten med appen och deras flexibla prismodell som man enkelt kan anpassa allt eftersom. Nextory är snarlik BookBeat och Storytel, men appen är inte lika intuitiv som hos BookBeat.

Hur betalar man BookBeat?

Du kan betala för BookBeats prenumeration och presentkort med ett Visa eller Mastercard. Om det är ett debit- eller kreditkort spelar ingen roll. Vid registreringen eller presentkortsköp måste kortet vara öppet för internetköp. Vid prenumeration på BookBeat dras pengarna automatiskt från kortet varje månad.

Kan man dela BookBeat?

Du kan ha upp till 5 profiler och alla profiler kan lyssna samtidigt. Varje profil som du lägger till får lika mycket lyssning som huvudkontot. Om du har BookBeat Standard så kommer alla dina profiler ha 100 timmars lyssning och läsning. ... Varje profil kan lyssna och läsa samma antal timmar som ingår i paketet.

Hur många enheter kan man ha på BookBeat?

Har du 5 profiler kan ni logga in med 9 enheter totalt. Om du loggar in på ditt konto på www.bookbeat.se/logga-in, så ser du vilka enheter du har kopplat till ditt konto.

Hur fungerar BookBeat?

BookBeat är en personlig tjänst så det går bara att lyssna en person i taget. Däremot kan man enkelt lägga till upp till fyra extra profiler på samma konto om man är flera i familjen som vill lyssna samtidigt. Profiler kostar 49 kr/mån per användare.

Kan man dela på Storytel?

Storytel Family innebär att du och din familj kan använda Storytel samtidigt. Varje användare har ett eget konto och en egen bokhylla, men abonnemanget hanteras och betalas av en person. Family gäller för 2 vuxna och 2 barn. De vuxna har tillgång till allt innehåll och kan lyssna och läsa obegränsat.

Relaterade inlägg: