Vad kostar det att ha butik på Blocket?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att ha butik på Blocket?

Vad kostar det att ha butik på Blocket?

Butikslösningen kostar 2 490 kronor för tre månader och 6 980 kronor för ett år. I butikskopplade annonser kan företagen även lägga in länkar och ha ett så kallat skyltfönster där de marknadsför sin butik.

Vad kostar det att lägga ut en blocket annons?

Annonsera från 15 kr – sälj till hela Sverige! På Blocket kan du sälja nästan vad som helst. Med en annonsBlocket når du potentiella köpare i hela Sverige. Välj till någon av våra smarta tilläggstjänster så blir annonsering och försäljning ännu smidigare.

Kan företag sälja på Blocket?

Många privatpersoner som annonserat på Blocket har även upptäckt att Blocket är väldigt enkelt och effektivt att använda för företagare. Om du har en verksamhet, hobby eller annonserar så pass mycket att du blir skatteskyldig enligt Skatteverket så ska du annonsera som “företag” i annons inläggningen.

Vad är blocket admin?

Vår nya prismodell är ett bra exempel på detta, säger Robin Suwe, affärsområdeschef på Blocket Fordon/Bytbil. Vad är Admin Pro? Nya Admin Pro inkluderar tre tjänster, samtalskollen, frukostkollen och priskollen som underlättar för bilhandlarna med prissättning och leadshantering.

Hur sätter man in en annons på Blocket?

Skriv en tydlig rubrik och annonstext – vad skulle du vilja veta om du var köparen? Mått, färg och ålder till exempel. Skriv också ut eventuella fel och skador. Och du, glöm inte att göra en stavningskontroll.

Relaterade inlägg: