Vad kostar det att leja en målare?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att leja en målare?

Vad kostar det att leja en målare?

Räkna med att priset per timme ligger mellan 3 kronor inklusive moms. Kom ihåg att du förmodligen kan göra ett rot-avdrag på arbetskostnaden.

Vad kostar det att måla om en hall?

Hall. Att måla eller tapetsera en hall (ej trapphus) på cirka 10 kvadratmeter kostar ungefär 4300-4800 kr * inklusive målning av tak. * Priserna avser arbetskostnad och material efter ROT-avdrag.

Vad kostar målning av innertak?

Just takmålning brukar kunna vara dyrare än övriga måleriprojekt. Om du bor i en mindre stad kan du hitta målerifirmor som tar mellan 3 kronor i timmen.

Vad kostar det att måla om huset invändigt?

Du kan räkna med 1500 kr per kvm. Bor du i stället i en sekelskifteslägenhet med 300 cm i takhöjd? Då innebär det mer arbete och material och då kan du räkna med en kostnad på 2000 kr per kvm golvyta. Ska du måla om alla snickerier (golvsocklar, dörrar och fönster) tillkommer ca 1000 kr per kvm golvyta.

Vad kostar en målare i timmen Göteborg?

Timpris målare En målare kostar 4,50 kr per timma. Den billigaste målaren hittar vi i Göteborg, ROT Bygg och Förvaltning som tar 480 kr per timma för att måla.

Vad kostar det att måla om ett plåttak?

Kostnaden för tak- och väggmålning varierar med underlag, område m.m. Jämför ca 100 kvm förzinkad obelagd plåt kostar ca 380:-/kvm monterad med förzinkad fabrikslackerad plåt kostar ca 435:-/kvm monterad. En merkostnad på 55:-/kvm.

Vad kostar måla lägenhet?

En skicklig målare tar mellan 3 kronor i timmen. Glöm inte bort att du kan använda rotavdraget för att få ner arbetskostnaden med 30 procent (upp till 50 000 kronor). Fördelen med att anlita en firma är att de sköter allt från förarbete, som att ta ner gamla tapeter och spackla till att måla i flera lager.

Vad kostar Bredspackling?

På byggmax kostar 10 liter spackel 105 kr, på Hornbach kostar 10 liter SIKA spackel 99 Kr.

Relaterade inlägg: