Hur kan Bokio vara gratis?

Innehållsförteckning

Hur kan Bokio vara gratis?

Hur kan Bokio vara gratis?

Med planen Gratis får du bland annat tillgång till manuell bokföring, momsdeklaration och enkel fakturafunktion. Du kan också aktivera eget företagskonto med Bokio Företagskonto....Redovisningstjänster

  • Kan Bokio göra bokslut, deklaration och årsredovisning?
  • Gör bokslut i aktiebolag.
  • Gör bokslut i enskild firma.

Hur tjänar Bokio pengar?

Hur tjänar man pengar på en gratis app för bokföring? “Nästa steg blir att möjliggöra förmedling av lån, krediter och andra finansiella tjänster som tidigare inte varit tillgängliga för våra användare. Vi tar sedan en provision på det”, säger Viktor Stensson. Bokio är ett ovärderligt verktyg för företagare.

Vilken bank använder Bokio?

Det företagskonto du får via Bokio är placerat hos Svenska Handelsbanken eller Skandinaviska Enskilda Banken och ligger på ett så kallat klientmedelskonto. Du får ett eget bankgironummer och ett Mastercard betalkort kopplat till kontot. Du och ditt företag är alltid avsändare och ägare av fakturorna.

Hur fungerar Bokio?

Med Bokios smarta bokföring kan vem som helst bokföra! Använd de färdiga mallarna och sök enkelt på det du vill bokföra. Har du exempelvis köpt en dator så kan du söka på "dator" och Bokio föreslår en mall för bokföring av detta. Systemet läser av ditt uppladdade underlag och kan ta fram både datum och summa.

Vad kostar Bokio företagskonto?

Bokios manuella bokföring är alltid gratis. För att använda smart bokföring med färdiga mallar kan du enkelt uppgradera till planen Balans eller Business. Då får du även tillgång till ännu fler funktioner som gör att du kan effektivisera din verksamhet ytterligare.

Relaterade inlägg: