Vad kostar ett BroPass?

Innehållsförteckning

Vad kostar ett BroPass?

Vad kostar ett BroPass?

Om du kör över Øresundsbron tur/retur en gång varje år kan det löna sig att teckna ett BroPass-avtal. BroPass är ett rabattavtal som kostar 435 kr per år och innebär dessutom att du blir medlem i Club BroPass och får tips och rabatter på upplevelser i Danmark. BroPass-årsavgift: 435 SEK.

Vad kostar Øresundsbron med husbil?

Att resa över Öresundsbron kan kosta väldigt olika. Har du en husbil som är över sex meter lång eller en bil under sex meter samt husvagn finns det fyra priser, 240, 388, 6 svenska kronor per överfart.

Vad kostar en bizz?

Ett AutoBizz Smart-avtal kostar 313:- om året. Vi drar summan löpande ett år i taget, från det att du tecknat avtalet. Både priset för överfarten och årsavgiften drar vi från det kreditkort du har kopplat till din bizz.

Vad kostar överfart Øresundsbron?

Med bil kostar Öresundsbron 515 kr enkel resa, medan Stora Bältbron är betydligt billigare och kostar ungefär 330 kr (240 DKK) för bil upp till 6 meter. Med släp eller husvagn, husbil över 6 meter, eller minibuss 6-9 meter, kostar överfartenÖresundsbron 1030 kr.

Vad kostar biljett över Öresundsbron?

En enkel kontantbiljett kostar 555 SEK (2020) för en vanlig personbil i betalstation och kan köpas online för 505 SEK. Med ett så kallat Bropass (årsavgift 445 SEK) kostar resan över bron 240 SEK för en enkel resa. Med Bropass Pendlare får du ytterligare rabatt efter att du kört mer 16 enkelresor på en månad.

Vad kostar det att åka Helsingborg Helsingör?

6 m. Gäller vid köp online.

Relaterade inlägg: