Vad kostar bussbiljett för barn?

Innehållsförteckning

Vad kostar bussbiljett för barn?

Vad kostar bussbiljett för barn?

Att resa med barn Två barn under 7 år åker gratis med betalande medresenär. Barn under 7 år som reser (utan betalande medresenär) löser barnbiljett. För barn i grupp exempelvis förskolegrupp löser alla biljett.

Hur mycket kostar SL biljett barn?

Priserna finns i prislistan på sl.se. Barn som är under 6 år reser alltid gratis. Av säkerhetsskäl får de dock aldrig åka ensamma. Barn som är under 7 år får åka gratis tillsammans med en annan person som är över 7 år och har en giltig biljett.

Hur mycket kostar månadskort för barn?

Nedan återger vi tre räkneexempel på hur mycket ett barn kostar i stort. Uträkningarna baseras på normala kostnader, inte för lyxigt och inte för torftigt....Totalkostnad för ett barn mellan 1-6 år.
Barn 0-6 årTotalkostnad hela perioden
Fritid och lek19 440 kronor (cirka 270 kronor/månad)

När betalar barn på bussen?

Medföljande barn Högst två barn under 7 år reser gratis i betalande vuxen eller i ungdoms sällskap. Övriga barn samt ungdom betalar halv avgift. Ensamåkande barn under 7 år betalar barn/ungdomsbiljett. Det blir allt vanligare att barn reser ensamma på längre sträckor.

Hur mycket kostar busskort ungdom?

Dagbiljett. Barn/ungdom 198 SEK, Vuxen 396 SEK. Dagbiljett köps på bussen och gäller för obegränsat antal bussresor i länet under en dag.

Relaterade inlägg: