Vad kostar Dagens Industri?

Innehållsförteckning

Vad kostar Dagens Industri?

Vad kostar Dagens Industri?

Med Di Total får du allt digitalt innehåll som Dagens industri publicerar på Di.se, Di Digital, Di Weekend men du får även tidningen hem i brevlådan måndag till lördag. Efter första månaden löper din Di Total prenumerationen automatiskt vidare med 35% rabatt, endast 571 kr/mån i 12 månader (ord. pris 879 kr/mån).

Var kan jag köpa Dagens Nyheter?

DN.se håller vi dig uppdaterad. Här hittar du de senaste nyheterna och de viktigaste analyserna. På Mitt DN skapar du ett personligt nyhetsflöde genom att följa din favoritskribent och bevaka de ämnen som intresserar dig mest.

När kommer Dagens Industri?

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser. Papperstidningen i digitalt format på di.se & i vår app Di e-tidning - redan kvällen innan. Papperstidningen i brevlådan fredag och lördag. Di Weekend - vårt lyxiga helgmagasin - i brevlådan fredagar.

Är Di bra?

Lurad av DI som alla andra. Blev uppringd av DI som tjatade om att jag borde skaffa en prenumeration. Efter att ha berättat att jag har en väldigt tajt ekonomi som student så gav han mig ett erbjudande på 199kr månad. Nu några månader senare har min budget minskat. Jag har ej råd och säger upp min prenumeration.

Relaterade inlägg: