Hur mycket får man surfa utomlands?

Innehållsförteckning

Hur mycket får man surfa utomlands?

Hur mycket får man surfa utomlands?

Hur mycket kan jag surfa inom EU/EES? Du som har ett mobilabonnemang kan som mest förbruka 50 GB/månad i EU/EES (utanför Sverige) givet att du har månadssurf eller surfpott kvar. Tar den tillåtna surfen inom EU/EES slut kan du alltid köpa extrasurf till rörligt pris, 45 kr/GB.

Är roaming dyrt?

I EU och EES roamar du utan extra kostnad. Du kan alltså surfa och ringa som hemma. När vi pratar om roaming menar vi oftast att du är utomlands och använder dig av ett utländskt nät för att surfa, ringa, sms:a och mms:a.

Vad är fri roaming?

Vad innebär fri roaming? Roaming innebär att du kopplar upp till ett nät från en annan operatör i utlandet istället för ditt när hemma i Sverige. Alla svenska operatörer har avtal med andra operatörer runt om i världen som gör det möjligt att använda mobilen när man reser utomlands.

Är det gratis att ringa inom EU?

Kan jag använda mobilen utan extra kostnad när jag reser i EU? Ja. När du ringer, skickar sms eller surfar i ett annat EU-land ingår det i ditt vanliga abonnemang. Antingen betalar du din vanliga inrikestaxa eller så dras det från din pott, precis som om du var hemma.

Relaterade inlägg: