Hur mycket kostar alkylatbensin?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar alkylatbensin?

Hur mycket kostar alkylatbensin?

135,20 exkl. moms.

Är alkylatbensin bra?

Om man jämför delar i en motor som körts med konventionell bensin och en motor som körts med Aspens alkylatbensin, kan man också tydligt se skillnaden. Motorn som körts med alkylatbensin är mycket renare, medan den andra motorn har betydligt mer sot och avlagringar på många ställen.

Vad är Tvåtaktsbensin?

Både tvåtaktsbensinen och fyrtaktsbensinen är tillverkade för småmaskiner. Vanlig bensin är främst tillverkat för bilar. Bensinen du köper på macken innehåller kolväten som är svårfångade. De bildar ofta beläggningar av sot i förbränningsrummet, portarna och ventilerna.

Vad kostar 5 liter Aspen bensin?

Lägsta pris på Aspen Fuels Aspen 2 5L Alkylatbensin är 179 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Varför alkylatbensin?

Alkylatbensin är en bensin utvecklad för att ge så låga utsläpp av hälsoskadliga ämnen som möjligt. Den miljöanpassade bensinen innehåller i stort sett inga av de skadligaste kolvätena bensen, aromater eller olefiner (alkener). Alkylatbensin är drivmedel för olika motorredskap med två- eller fyrtaktsmotorer.

Hur vet jag om min moped är 2 takt eller 4 takt?

Om du är osäker på om din motor är tvåtakt eller fyrtakt, kolla om det finns ett separat oljetråg eller en oljesticka. I så fall är det en fyrtaktsmotor, och då ska du använda Aspen 4.

Relaterade inlägg: