Vad kostar Mumindagen 2021?

Innehållsförteckning

Vad kostar Mumindagen 2021?

Vad kostar Mumindagen 2021?

09:00 den 9/8. Hur mycket kostar muggen? Muggen kommer att kosta 329 kronor, eller €29.90 i Finland och via vår webbshop.

Vad kostar muminmuggar?

En av dyrgriparna som tillverkats i en begränsad upplaga är den svartvita muggen Mumin dagdrömmer, tecknad efter motiv ur boken Farlig midsommar. Den värdefulla muggen gjordes för Arabias museum 2005 och såldes även i 2005 exemplar som nu cirkulerar bland samlare. Här på Tradera såldes muggen nyligen för 20 950 kronor.

Var säljs muminmuggar?

Muminmuggen finns att köpa från och med den 16 augusti 2021 i Norge och i nätbutiken Moomin.com.

Hur många muminmuggar?

Muminmuggarna i porslin från Arabia är otroligt populära och har blivit samlarobjekt för både stora och små. Totalt har 81 olika muggar producerats genom åren. Varje mugg är personlig och har en egen historia.

Hur många Mumin koppar finns det?

Över 100 olika Muminmuggar För att uppmärksamma mumintrollens 75-årsjubileum lanserar Arabia nu en specialupplaga av klassikermuggarna med jubileumsårets stämpel. Den guldfärgade stämpeln består av texten Moomin 75 samt Muminpappan, Muminmamman och Mumintrollet i en varm kram.

Vilka butiker i Norge säljer muminmuggar?

I Norge säljs muggen i Backe i Grensen, Christiania Glasmagasin, Designforevig, Intervisjon, Illums Bolighus, Jernia, Kitch'n, Tilbords och Traktøren. Ifall du vill få information om muggens tillgänglighet lönar det sig att kontakta butikerna direkt.

Relaterade inlägg: