Vilken är den dyraste iPhone?

Innehållsförteckning

Vilken är den dyraste iPhone?

Vilken är den dyraste iPhone?

iPhone 11 Pro Max är inte bara ett förvirrande namn, det är också den största, styggaste och snabbaste iPhone-modellen på marknaden. Den är också i särklass dyrast med ett utgångspris på 14 295 kronor.

Hur mycket kostar den dyraste mobilen?

Precis som de flesta mobiltelefoner i dag är den också försedd med mp3-spelare, kamera med 8x digital zoom, bluetooth, USB port, edge och radio. Men lyx kostar. "Le Million De La Nuit" finns för priset av en miljon dollar eller drygt 7 miljoner kronor.

Vad kostar en Iphon 12?

Lägsta pris på Apple iPhone 12 64GB är 7 665 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 54 jämförda butiker.

Är iPhone 12 värd pengarna?

Iphone 12 Pro är en Iphone för framtiden Den har samma yttermått och systemchip som Iphone 12, och det är lätt att ställa sig frågande till om den är värd de extra pengarna … inte minst med tanke på att Iphone 12 Pro Max finns. Den har ju bättre kamera och längre batteritid.

Vilken är bästa iphonen?

1. Apple iPhone 13 128GB. Bäst i Apples nuvarande lineup av telefoner är utan tvekan iPhone 13. En bra, tydlig och ljusstark OLED-skärm kombinerad med företagets senaste systemchip (A15) bäddar för en framtidssäker produkt.

Vilken är den dyraste Samsung telefonen?

Den kostar närmare 23 000 kronor – högt till och med i premiumsegmentet. Men Samsung slår på stora trumman för lanseringen av den vikbara telefonen Galaxy Z Fold 2. ”Det är mobiltelefonens motsvarighet till en Patek Philippe”, säger den nya Nordenchefen Oscar Otteborn.

Hur mycket kostar den dyraste Samsung?

Vi har också breddat distributionen jämfört med den första modellen. Den kommer att finnas hos många fler handlare”. Prislappen på 22 690 kronor gör den till Sveriges dyraste telefon.

Hur mycket kostade iPhone 12 vid lansering?

Utgivningsdatumet för iPhone 12 var den 23 oktober 2020. Priset för iPhone 12 ligger på 8790 kronor för modellen med 64 GB lagring.

Relaterade inlägg: