Vad kostar Trädgårdshjälp per timme?

Innehållsförteckning

Vad kostar Trädgårdshjälp per timme?

Vad kostar Trädgårdshjälp per timme?

En trädgårdsmästare kan kosta mellan 200-400 kronor i timmen beroende på företag och erfarenhet. För sommarjobbare eller trädgårdshjälp via Yepstr kostar det mellan 80-130 kronor i timmen, beroende på ålder och erfarenhet.

Hur mycket kostar det att anlägga en trädgård?

Alla växter, jord och annat material till trädgården på trädgårdsritningen som du ser högst upp i artikeln skulle kosta ca 100 000 kr, exklusive arbete. Lejer du ut allt arbete kostar den trädgården dig mellan 300 0 000 kr att anlägga totalt.

Vad kostar veteranpoolen per timme?

Eftersom städning är berättigat skattereduktion drar vi av 50 % på arbetskostnaden, kostnaden ligger då generellt i spannet 205-240 kronor/timme* efter RUT-avdrag. Beroende på var uppdraget utförs kan milersättning tillkomma, vi tar ut en milersättning om 35 kronor/mil.

Vad kostar en Häckklippning?

Häckklippning - Professionell Häckklippning: Från 199 kr/h.

Vad kostar det att anlägga en gräsmatta?

En gräsmatta kan du anlägga själv eller anlita en trädgårdsmästare att göra. Räkna med omkring 40 kronor per kvadratmeter för gräsmatta på rulle om du gör jobbet själv. För stenläggning kan du räkna med minst 1 000 kronor per kvadratmeter för både arbete och material.

Vad kostar det att anlägga en grusgång?

Kostnad för att anlägga grusgång Stenmjöl, kross och singel kostar ungefär 300 kronor per ton. Till det kommer transportkostnad. Räkna med att du behöver 3 ton till en grusgång som är 10 meter lång och 1 meter bred. Hjälp med gräv- och skyfflingsarbete kostar cirka 400-600 kronor per timme.

Relaterade inlägg: