Var finns churros i Göteborg?

Innehållsförteckning

Var finns churros i Göteborg?

Var finns churros i Göteborg?

Bäckebol i Göteborg har vi en vagn där du kan köpa färska donuts med olika smarriga toppings och nyfriterade spanska churros.

Hur mycket väger en churros?

VIKT
Artikelns bruttovikt:4280 gram
Variabelmåttsvara:Nej

Vad kommer churros ifrån?

En churro eller churros är ett spanskt, friterat bakverk som påminner om munkar eller dough nuts. I Spanien serveras churros vanligen med varm chokladsås eller fyllda med chokladkräm, vaniljkräm eller.

Vad är en Churro?

En churro eller churros är ett spanskt bakverk där deg, baserad på vetemjöl eller potatis, spritsas ned i frityrolja. Vanligen används ett stjärnformat tyll för att göra raka, böjda eller runda churros. I Spanien serveras churros vanligen med varm choklad eller café con leche.

Finns Dunkin Donuts i Sverige?

Den 5 december 2014 öppnade Dunkin' Donuts sitt första kafé i Sverige, i Täby Centrum i Täby strax utanför Stockholm. I maj 2015 öppnade Dunkin' Donuts i Kista Galleria. De har även öppnat tre kaféer i Skärholmen Centrum, Mall of Scandinavia och Gallerian.

Hur många Dunkin Donuts finns i Sverige?

Dunkin' Donuts hemsida står att det finns sju butiker i Sverige – och att de planerade att öppna på Cityterminalen och Centralstationen i Stockholm.

Relaterade inlägg: