Hur mycket kostar en låssmed?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar en låssmed?

Hur mycket kostar en låssmed?

Låssmeder tar betalt per timma och kostar i genomsnitt 400-800kr per timma. Reseavgifter kan tillkomma och varierar från 500-1000kr. Efter arbetstid och akuta besök kostar mer. Jourkostnader kostar mellan 1000-2000kr extra.

Vad kostar en låssmed jour?

Låssmed jour pris? En skälig kostnad ska ligga på högst 4 000 kronor. Efter arbetstid på vardagar, samt på helger får man räkna med att betala extra för en låssmed.

Vad kostar låssmed Malmö?

Inte självklart att betala för ny nyckel
BostadsbolagNy nyckelNy tagg
MKB, Malmö380 kr180 kr
Nynäshamnsbostäder250-300 kr250 kr
Perstorps bostäderKräver låsbyte: 3 000- 3 500 kr150 kr
Poseidon, Göteborg150 kr150-420 kr

Vad ska man göra om man är utelåst?

Om du behöver hjälp på kvällar, nätter och helger, ring Trygghetsjouren på telefonnummer 019-10 10 00. Om Trygghetsjouren behöver nå dig ringer de från dolt nummer. För att Trygghetsjouren ska kunna öppna dörren måste du visa giltig legitimation samt att det är du står på hyresavtalet.

Kan man kopiera en Hemnyckel?

I ett juridiskt kopieringsskyddat låssystem får man alltså inte kopiera nycklar hos någon annan låssmed. Alla nycklar i ett juridiskt kopieringsskyddat låssystem registreras enligt avtalade dokumentationskrav. Nycklarna lämnar vi endast ut enligt de krav på nyckelkontroll som är definierade i låssystemet.

Vad krävs för att bli låssmed?

Utbildning till låssmed finns på gymnasieskolans Hantverksprogrammet, inriktning Övriga hantverk. Som vuxen kan man utbilda sig genom att gå som vuxenlärling hos en verksam låssmed. Utbildning till låssmed kan även anordnas av Arbetsförmedlingen som en arbetsmarknadsutbildning.

Relaterade inlägg: