Vad kostar det att göra en grusgång?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att göra en grusgång?

Vad kostar det att göra en grusgång?

Kostnad för att anlägga grusgång Stenmjöl, kross och singel kostar ungefär 300 kronor per ton. Till det kommer transportkostnad. Räkna med att du behöver 3 ton till en grusgång som är 10 meter lång och 1 meter bred. Hjälp med gräv- och skyfflingsarbete kostar cirka 400-600 kronor per timme.

Vad kostar det att anlägga en häck?

Kostnader för olika delar av trädgården: - Häck kostar 100 kr per meter och uppåt för plantor och jord, exkl. arbete. - Gräsmatta på rulle kostar 20-40 kr per kvm, exkl. arbete och frakt.

Vad kostar det att lägga Rullgräs?

– Mellan tummen och pekfingret skiljer det ungefär 25 kronor per kvadratmeter mellan rullgräs och frön, rullgräs kostar omkring 30 kronor per kvadratmeter och frösådd bara omkring 5 kronor per kvadratmeter, säger Petter Bergström.

Vad kostar det att sätta en Tujahäck?

Priserna varierar men det är inte ovanligt att ”Smaragd” kostar mer än dubbelt så mycket som ”Brabant”. ”Holmstrup” är relativt ovanlig hos plantskolorna och säljs vanligen som lite större solitär. Prisexempel på en sådan är 279 kr för en planta som är 50-60 cm.

Vad kostar det att planera en tomt?

Det här priset inkluderar alla kostnader som kommer med markberedningen. Det förekommer emellertid stora variationer i pris mellan olika typer av projekt. Utifrån vår prisdata kan vi se att de allra flesta betalar mellan 1.500 kr och 8.000 kr per kvadratmeter för utförandet av markarbetet.

Relaterade inlägg: