Hur annonserar jag på LinkedIn?

Innehållsförteckning

Hur annonserar jag på LinkedIn?

Hur annonserar jag på LinkedIn?

För att annonseraLinkedIn måste du först skapa en LinkedIn sida för ditt företag och sedan öppna ett annonseringskonto via LinkedIn Marketing Solutions. När du har gjort det väljer du först ett mål med annonsen, sedan skapar du din målgrupp, sätter din budget och annonsformat. Sen är du igång.

Vad kostar en företagssida på LinkedIn?

Premium Business vänder sig till dig som mestadels använder LinkedIn för att bygga ditt nätverk och marknadsföra ditt företag. Premium Business kostar från 400 kr/mån.

Varför annonsera på LinkedIn?

Med annonsering på LinkedIn kan företag av alla storlekar nå sina mål. Målinrikta mot yrkespersoner efter jobbtitel, befattning, bransch och mycket mer. Vad ditt mål än är – leads, varumärkesmedvetenhet, evenemangsregistrering – kan annonsering på LinkedIn hjälpa dig.

Får man göra reklam på LinkedIn?

LinkedIn kan distribuera ditt innehåll, kommentera ditt innehåll (t. ex. för att markera att dina visningar kanske inte är LinkedIn visningarna av ) och sälja annonsering på sidor där ditt innehåll visas. ... Reklamplatser kan köpas via LinkedIns marknadsföringslösningar.

Kan inte skapa företagssida LinkedIn?

​Du kan inte skapa ett företagskonto på LinkedIn. Det finns bara en typ av LinkedIn-konto och de är alltid knytna till en person. Om du är i färd med att skapa ett nytt konto för att du tänker att du ska ha ett företagskonto, så tycker jag du ska tänka om.

Hur lägger man till ett företag på LinkedIn?

Skapa en sida på LinkedIn

  1. Klicka på Jobb högst upp till höger på startsidan på LinkedIn.
  2. Klicka på Skapa en företagssida. ...
  3. Välj vilken typ av sida du vill skapa bland följande alternativ:
  4. Ange Sidans identitet, företags- eller skoluppgifter och profiluppgifter.

Relaterade inlägg: