Vad kostar EasyPark standard?

Innehållsförteckning

Vad kostar EasyPark standard?

Vad kostar EasyPark standard?

Med EasyPark Standard kan du använda appen överallt där EasyPark finns. 15% av parkeringskostnaden (min 4,95 kr/parkering) tillkommer i serviceavgift.

Var gäller EasyPark?

Betalapparna Betala P, Parkster, Easypark och Flowbird app fungerar på våra besöksparkeringar utom fyra i p-hus med bomsystem: P-hus Gallerian, P-hus Norra Latin, Högalidsgaraget och Stigbergsgaraget. Där används kreditkortet för att vid infart och utfart öppna bommen.

Hur får man faktura från EasyPark?

Stöd finns för elektronisk fakturering via de nationella standarderna. Parkerings- och leasingkostnaderna på samma faktura. Fakturering via de största leasing-bolagen stöds. Parkeringsutlägg automatiskt överförda till körjournalen.

Vad kostar parkster?

Alla kan använda Parkster-appen gratis för att köpa digitala parkeringsbiljetter. Det är inga extra avgifter för denna tjänst. Du betalar alltid det belopp som parkeringsautomaten skulle ha debiterat för din parkeringstid.

Var finns EasyPark i Malmö?

För att använda EasyPark utan serviceavgift i Malmö Stad har vi utvecklat en lokalt begränsad tjänst för dig som endast parkerar på Malmö Stads eller P-Malmös parkeringsytor.

Relaterade inlägg: