Hur mycket kostar en bulle?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar en bulle?

Hur mycket kostar en bulle?

Priset på en kanelbulle beror förstås på dess storlek, men om vi exempelvis antar att en kanelbulle 1990 kostade 75 öre att baka hemma, 5 kronor att köpa i affären och 12 kronor på ett café, så skulle det innebära att samma bulle idag kostar cirka 1 krona att baka, 6 kronor att köpa i affären och 21 kronor på kafé.

Kan man använda Bregott till bakning?

Kan man steka i Bregott? ... Tester har visat att resultatet blir mycket bra vid både stekning och pajbakning. Däremot kan du inte steka eller baka med Bregott mindre eftersom den har låg fetthalt och innehåller potatismjöl.

Vad kostar en Chokladbiskvi?

21,50 kr. Innehållsdeklaration: VETEmjöl, socker, vegetabiliskt fett (palm, kokos, shea, raps), SMÖR (9%), hallon (7%), ÄGG, glukossirap, salt, förtjockningsmedel (pektin), bakpulver (E450, E500), arom (vanillin).

Hur mycket kostar en fralla?

Frallorna levereras till din dörr mellan 7-8, sju dagar i veckan. Priset för en påse som innehåller fem frallor är endast 30 kronor. Du kan välja om du vill ha 5 småfrallor, 5 grovbit (mjölk & nötfri) eller en blandpåse bestående av 3 småfrallor och 2 grovbit.

Relaterade inlägg: