Hur mycket kostar det att göra tänderna vita?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar det att göra tänderna vita?

Hur mycket kostar det att göra tänderna vita?

Vad kostar det att bleka tänderna? Priset för en tandblekningsbehandling varierar beroende på vilken metod du väljer. Den billigaste metoden kostar 2900 kronor medan den mest kostsamma kostar 4900 kronor. Viktigt att ha i åtanke är att det är två helt olika metoder som på grund av det också kan ge olika resultat.

Kan man bleka tänderna om man snusar?

ska du inte bleka tänderna Det är ovanligt att få bestående skador av en tandblekning men du bör vara försiktig. Om du har hål i någon tand. Om du röker eller snusar. Blekmedel kan också påverka den negativa effekt som tobak har för munhålan.

Är Belissas tandblekning bra?

Efter att ha frågat en del användare av Belissas Whitening produkter för tandblekning och även läst många omdömen så har vi kommit fram till att deras produkter är säkra för användning hemma och ganska effektiva där du som användare kan få goda resultat beroende på hur missfärgade dina tänder är..

Vilken tandblekning använder tandläkaren?

Ofta används produkter från märket Brilliant Smile, innehållande en skonsam blekningsgel som inte påfrestar emaljen alltför mycket. Innan behandlingen lägger din tandläkare ett blockerande skyddsmaterial på läppar, tandkött och tunga. Detta för att de delarna i munnen inte ska komma i kontakt med blekningsgelen.

Hur mycket kostar att sätta in en ny tand?

  • Att sätta in en ny tand kostar kring 3-6.000 kr. Om du har en försäkring och kan få ditt försäkringsbolag att godkänna det så betalar du bara självrisken. En bedömning hos tandläkare behövs innan försäkringsbolaget kan ta beslut.

Hur mycket kostar tandvård för hälso- och sjukvård?

  • Behöver du mycket tandvård gäller det vanliga högkostnadsskyddet för hälso- och sjukvård. Det betyder att vården kostar högst 1 150 kronor under ett år. För personer som är 85 år och äldre är sådan tandvård avgiftsfri. Tandvård för samma avgift som vid sjukvård gäller vid följande situationer:

Hur mycket kostar tandreglering hos Folktandvården?

  • Hos Folktandvården kostar tandreglering mellan 13.000:- och 26.000:- för en käke, och mellan 21.000:- och 33.000:- för två käkar. Den exakta kostnaden avgörs av hur pass komplicerad behandlingen är.

Hur mycket Tandvård kan du få i din region?

  • Ibland kan du få tandvård för samma avgift som sjukvård inom din region. Behöver du mycket tandvård gäller det vanliga högkostnadsskyddet för hälso- och sjukvård. Det betyder att vården kostar högst 1 150 kronor under ett år. För personer som är 85 år och äldre är sådan tandvård avgiftsfri.

Relaterade inlägg: