Hur mycket kostar det att köra bil till Italien?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar det att köra bil till Italien?

Hur mycket kostar det att köra bil till Italien?

Detta inkluderar utgifter för att äga bilen, samt bensin, vägavgifter och eventuell färjebiljett på turen söderöver. Enligt Jyllandsposten, visar beräkningen att det totalt kostar mellan 13.200 och 17.160 kronor att åka på bilsemester till de populära destinationerna i Italien, Frankrike och Kroatien.

Vad kostar det att bila till Österrike?

Motorvägsavgift. De österrikiska motorvägarna är avgiftsbelagda, och betalas genom att man köper en vignette (ett klistermärke som fästs på insidan av framrutan) som finns i olika varianter; 10 dagar, två månader eller ett år. För bil och lätt lastbil upp till 3,5 ton kostar en 10-dagarsvignette 9,20 euro (2019).

Vad kostar det att ta bilen till Alperna?

Om vi utgår från Malmö så är det ca 120 mil till Salzburg om man ska till det området i Österrike och 140 mil om man ska till något av våra resmål i Italien. Så om din bil drar runt 0,8L milen och med ett bränslepris på 14 kr/L blir bränslekostnaden ca 3000 kr.

Hur lång tid tar det att bila till Turkiet från Sverige?

Det kortaste avståndet mellan Turkiet och Sverige är 4.226,06 km enligt reseplaneraren. Körtiden är ca 49h 2min.

Hur bilar man till Turkiet?

Vem kan köra fordonet Make / make, barn eller förälder till bilens ägare kan köra en bil som tillfälligt importerades till Turkiet enligt uppehållstillstånd. Makan, barnet eller föräldern till fordonets ägare kan köra om fordonet importerades av ägaren som kom till Turkiet med arbetstillstånd.

Relaterade inlägg: