Kan man beställa öl från Tyskland?

Innehållsförteckning

Kan man beställa öl från Tyskland?

Kan man beställa öl från Tyskland?

Får jag beställa alkohol för eget bruk via internet från Tyskland? Ja, men du måste betala svensk alkoholskatt till Skatteverket innan alkoholen transporteras till Sverige, oavsett vilken mängd du beställer.

Hur mycket öl får man köpa från Tyskland?

Om du har köpt alkohol i ett land utanför EU, eller från ett område utanför EU:s skatteområde, får du bara ta med dig en viss mängd (per person) utan att betala några avgifter.

Är det lagligt att köpa vin på nätet?

När du beställer alkohol på nätet ska du betala svensk alkoholskatt till Skatteverket innan alkoholen transporteras till Sverige. Om du inte har betalat alkoholskatten innan alkoholen transporteras till Sverige kan Tullverket omhänderta alkoholvarorna och inleda en skatteutredning.

Kan man beställa från Tyskland?

Internethandel från annat EU-land När du beställer varor från ett EU-land räknas det i de flesta fall som inrikeshandel. Du behöver därför i normalfallet inte betala någon tull och momsen ska vara inkluderad i priset. Läs mer hos Tullverket om vad som gäller när du handlar på internet från andra länder.

Kan man köpa starköl på nätet?

I de flesta länder är det lagligt att köpa alkohol på nätet och du kan köpa dina favoritprodukter när du än vill. Vi erbjuder ett brett och expanderande sortiment av världens mest kända märken i olika kategorier som whisky, cognac, vodka, öl, cider, likör och mycket mer!

Relaterade inlägg: