Vad kostar det att besikta en gasbil?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att besikta en gasbil?

Vad kostar det att besikta en gasbil?

Kontrollbesiktning av gasdrivna personbilar och lätta lastbilar (max totalvikt 3500 kg) kostar från 699 kronor.

Kan man typa om en A-traktor till bil?

Fråga: Går det att registrerabesikta en A-traktor som bil igen? Som traktor skall den besiktigas men som bil blir den förhoppningsvis besiktningsbefriad om den registreras som äldre än 50år (1968). ... Ska den före detta A-traktorn registreras som bil måste den givetvis uppfylla de krav som ställs på en bil.

Hur vet man när bilen ska besiktas?

  • Hur vet man när bilen ska besiktas? Klicka på Boka besiktning av personbil nedan och fyll i ditt registreringsnummer. Du kommer sedan få ett meddelande i kalendervyn om du passerat ditt senaste datum för besiktning. Vill du veta mer om hur en besiktning av personbil går till? Här hittar du besiktningens olika steg.

När Kan du Besikta innan bilsemestern?

  • Enligt de nya besiktningsreglerna så kan du besikta när du vill inom en 14 månaders period räknat från din senaste kontrollbesiktning. Passa till exempel på att besikta innan bilsemestern för en säkrare resa.

Hur länge ska bilen vara kontrollbesiktad?

  • Därefter ska bilen kontrollbesiktas senast 14 månader efter månaden för föregående besiktning. Att de fasta besiktningsperioderna slopades innebär att du när som helst kan göra en godkänd kontrollbesiktning, så länge tiden mellan besiktningarna inte överstiger 14 månader.

Relaterade inlägg: