Varför tar diskmaskinen inte in vatten?

Innehållsförteckning

Varför tar diskmaskinen inte in vatten?

Varför tar diskmaskinen inte in vatten?

Om maskinen inte kan tömma sig själv tar den inte in vatten. Kontrollera placeringen av avloppsslangen som är ansluten till diskmaskinen. Se till att den är ansluten till avloppsutloppet minst 50 cm och högst 100 cm ovanför marken. Slangarna för vattentillförsel och avlopp får inte vara böjda eller igentäppta.

Vad betyder Eco på diskmaskinen?

Alla diskmaskiner har ett Eco-program som brukar innebära att den tar lite längre tid, den brukar inte alls lika mycket vatten och den diskar på lägre temperatur.

Hur vet jag om diskmaskinen får vatten?

Kontrollera också om det finns vatten i diskmaskinens botten (inuti diskmaskinen). Några centimeter vatten vid filtret är normalt, men om det fyller diskmaskinens botten, indikerar det att diskmaskinen har problem med att dränera vattnet. Du kan läsa mer om detta fel här.

Hur bra är Asko diskmaskiner?

ASKO diskmaskiner är tillverkade i högkvalitativt stål och har testats i minst 12 500 timmar, vilket motsvarar 20 års användning i hemmet. Detta garanterar högsta kvalitet. När du öppnar luckan ser du mer stål i maskinen än i någon annan diskmaskin på marknaden.

Relaterade inlägg: