Hur mycket kostar en Powder Puff?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar en Powder Puff?

Hur mycket kostar en Powder Puff?

Priset för en Chinese crested dog är ca 14 000 kronor. Priset varierar beroende på vilken variant du köper samt vilken uppfödare som som säljer hundvalpen. Om uppfödaren har andra planer för hundvalpen än endast sällskap såsom utställning eller avel är priset oftast lite högre.

Hur mycket kostar en border collie?

Priser vanligaste hundraserna
HundrasPris
Jack RusselFrån cirka 12 000 kr
JämthundFrån cirka 12 000 kr
RottweilerFrån cirka 12 000 kr
Border CollieFrån cirka 11 000kr

Vad kostar en hundvalp att köpa?

En vanlig kostnad för en hundvalp är runt 12.000 kr och uppåt. Ibland kan du även köpa en hund på ett hel-eller halvfoderavtal med bibehållen avelsrätt för uppfödaren.

Vad kostar en Jaktlabrador valp?

För en kontrollerad, frisk och vaccinerad valp som har alla nödvändiga papper måste du betala mer. Priset för en Labrador Retriever valp är vanligtvis runt 15 0 kr.

Vad kostar en bearded collie?

En bearded collie valp brukar kosta mellan 16000-23000 kronor beroende på vilken uppfödare du går till och vart i landet hon befinner sig.

Vilken hund är billigast?

Något som inte många hundägare vet om är att beroende på vilken hundras ni har så skiljer sig priserna väldigt mycket mellan de olika försäkringsbolagen. Som exempelvis en Labrador retriever kanske blir billigast hos Moderna hundförsäkring, medans en schäfer kan vara billigast hos Agria.

Relaterade inlägg: