Hur blir jag kund i Avanza?

Innehållsförteckning

Hur blir jag kund i Avanza?

Hur blir jag kund i Avanza?

Är du är bosatt inom EU/EES och har ett svenskt personnummer blir du kund genom att registrera dig på vår sajt och klicka på Bli kund uppe i högra hörnet. Vi skickar sedan ut ett avtal och information om kompletterande dokument som behöver skickas till oss på posten.

Är det gratis att bli kund hos Avanza?

Att öppna ett ISK (InvesteringsSparKonto) hos Avanza är helt gratis. Du behöver inte betala något för att öppna kontot och det finns inga årliga avgifter. Det enda du betalar är courtage och avgifter på de transaktioner du gör. Läs mer under courtage för att se hur stora dessa kan vara.

Vad kostar ISK konto hos Avanza?

Därför är alla våra konton gratis och du sparar helt utan årliga avgifter. Det enda du betalar på ett ISK är den låga lagstadgade schablonskatten och eventuella avgifter som är förknippade med din handel, t ex courtage. Skatten tas ut oavsett vilken bank du har investeringssparkontot hos.

Vad kostar courtage Avanza?

Minimicourtage på 39 SEK på Stockholmsbörsen och rörligt courtage på 0,15%. Medium - Courtageklass som passar de som gör affärer mellan 46 0 499 SEK. Minimicourtage på 69 SEK på Stockholmsbörsen och rörligt courtage på 0,069%. Fast Pris - Courtageklass som passar de som gör affärer från 143 500 SEK.

Hur registrerar man sig på Avanza?

Under sammanställningen av dina befintliga konton finns avsnittet "Öppna fler konton" där du enkelt bockar i rutan för det konto du vill öppna. Behöver du hjälp med vilket konto du ska ha kan du hitta vägledning på sidan Välj rätt konto. För att sedan komma igång med ditt sparande kan vi tipsa om våra Kom igång-sidor.

Hur mycket pengar på ISK konto?

Kontot kan bara ägas av en person, dvs inte ihop med någon annan eller ett företag, däremot finns det ingen begränsning för hur många investeringssparkonton du kan ha. Du kan även ha en traditionell vanlig depå och ett investeringssparkonto samtidigt.

Relaterade inlägg: