Varför hundgård?

Innehållsförteckning

Varför hundgård?

Varför hundgård?

Men många hundar tycker om att vara ute, och med en hundgård kan de få frisk luft, extra motion och stimulans under stunder när du inte kan ge dem uppmärksamhet, säger Jonas. Hunden är ett flockdjur som tycker om sällskap och att ha uppsikt över vad som händer.

Varför Valphage?

En hopfällbar hundhage kan vara till stor hjälp. Det ger dig sinnesro att veta exakt var din fyrbenta vän är och vad den lekar med, samtidigt som den har gott om plats att leka säkert. En hundhage får också din valp att känna sig säkrare i sina nya omgivningar och ger den ett område som den stolt kan kalla sitt eget.

Vilken Valphage är bäst?

Topp 4 bästa valphagar 2022

  1. tectake Hundgård – Bäst i Test. Om du är ute efter en riktigt bra valphage i metall så är detta ditt bästa val enligt oss. ...
  2. Valphage Canvas & Nylon Tyg Hopfällbar – Bästa bärbara. En väldigt bra valphage i tyg av canvas är denna valphage. ...
  3. FEANDREA Valphage. ...
  4. AmazonBasics Hundhage – Billigast.

Får man bygga hundgård i villaområde?

Regler på området finns i jordabalken (JB). I 3:1 JB stadgas att var och en vid nyttjande av sin fasta egendom ska ta skälig hänsyn till omgivningen. Där ingår bland annat att man ska visa hänsyn till sina grannar. Eftersom din dotter endast har sina hundar ute dagtid måste hon anses visa hänsyn till omgivningen.

Hur stor måste en Valphage vara?

En hundvalp som är under 35 cm hög skall ha en valphage / box som är minst 2 kvadratmeter stor. En canvashage/tyghage i den mindre storleken har oftast en diameter på 120 vilket ger en yta på 1,13 kvadratmeter och strider mot regelverket.

Relaterade inlägg: