Vad kostar det att bygga ett badrum?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att bygga ett badrum?

Vad kostar det att bygga ett badrum?

Ett nytt badrum kan kosta allt mellan 12.000-30.000 SEK per kvadratmeter. Det är många faktorer som drar upp och ner priset – det beror på dina val. Detta hjälper vi dig gärna med på din närmaste HTH-butik, där du kan få ett exakt totalpris.

Vad kostar det att renovera badrum 2021?

Generellt sett ser vi att det genomsnittliga priset för badrum ligger runt 180.000 kr inklusive moms. Summan inkluderar alla kostnader som är knutna till projektet, även inköp som du gör på egen hand (kakel, armaturer, badrumsinredning).

Hur lång tid tar det att renovera ett litet badrum?

Hur lång tid tar det att renovera? Det är lite olika beroende på om du väljer att lägga in en våtrumsmatta eller om du kaklar badrummet. Räkna med mellan 3-6 veckor. Om det upptäcks en dold vattenskada i golv eller väggar får du dock räkna med upp till ytterligare fyra veckors torktid.

Hur mycket kostar det att bygga en toalett?

Att renovera en WC, ett utrymme med toalett utan golvbrunn, kostar ungefär 70 000–90 000 kr. Det är ett relativt enkelt ingrepp utan särskilt mycket rivning, byggnation eller monteringen av inredning.

Hur mycket kostar det att kakla ett badrum?

Vad blir priset för att helkakla ett badrum? – Priset kan skifta väldigt mycket beroende på vad du vill ha gjort, inkluderar det att riva ut det gamla, bygga upp från grunden, installera ny el och så vidare. Generellt kan man säga runt 8-15 000 per kvm, men detta pris är högst generellt.

Vad kostar det att Tätskikta badrum?

Pris för tätskikt badrum varierar självklart beroende på materialval, men räkna med att det går på minst 2 kr/kvm för materialet. Sånt som torktider, underlag etcetera påverkar givetvis också priset.

Relaterade inlägg: