Hur mycket kostar det att byta batteri på iPhone 11?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar det att byta batteri på iPhone 11?

Hur mycket kostar det att byta batteri på iPhone 11?

Det är både enkelt och prisvärt att byta mobilbatteri på din iPhone. För från endast 299 kr byter vi ut ditt gamla batteri, vilket gör att din mobil kommer kännas som ny igen.

Vad kostar det att byta batteri på en iPhone?

Om din iPhone omfattas av garanti, AppleCare+, eller av konsumentköplagen byter vi ditt batteri utan avgift.

Kan man byta batteri på iPhone 11?

Byte av batteri Du kan få ditt iPhone-batteri bytt i en Apple Store-butik, hos en auktoriserad Apple-servicepartner eller genom att skicka den till ett Apple-reparationscenter. Endast auktoriserade platser använder Apple-delar.

När ska man byta batteri iPhone 11?

Byta batteri iPhone 11 Du kan själv kontrollera din iPhones batterihälsa genom att gå in på inställningar och sedan batteri. Om det står "service" eller hälsan är under 85% börjar det bli dags att byta.

Hur länge håller en iPhone 11?

Enligt Cupertino-företaget har en iphone en förväntad livslängd på tre år, något som den delar med Apple Watch.

Varför byta batteri på din Iphone?

  • Ett batteri är en förbrukningsvara och blir därför mindre effektivt över tid, efter ungefär 1-1,5 år så är det dags att byta till ett nytt. Det är både enkelt och prisvärt att byta mobilbatteri på din iPhone. För från endast 299 kr byter vi ut ditt gamla batteri, vilket gör att din mobil kommer kännas som ny igen.

Vad innehåller litiumjonbatterier i Iphone?

  • iPhone-batterierna innehåller litiumjonteknik. Jämfört med äldre generationers batteriteknik laddas litiumjonbatterier snabbare, håller längre och har högre energidensitet, vilket ger längre batteritid i en lättare förpackning.

Hur kan du reparera en Iphone-skärm?

  • Du kan reparera en sprucken iPhone-skärm i en Apple Store-butik, hos en auktoriserad Apple-servicepartner eller genom att skicka den till ett Apple-reparationscenter. Om du har ett AppleCare+-abonnemang kan du använda det för skärmreparationen.

Relaterade inlägg: