Vad kostar det att försäkra en Koenigsegg?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att försäkra en Koenigsegg?

Vad kostar det att försäkra en Koenigsegg?

💰Koenigsegg Agera R kostar ungefär 307 728 kr/år att försäkra men den bilen kostar BARA 8,5 miljoner att köpa.

Hur mycket kostar Koenigsegg däck?

Ett par fälgar helt i kolfiber kostar exempelvis 42 500 dollar extra, och skulle du vilja ha den lite fetare F1-vingen på bakluckan får du snällt lägga upp 23 000 dollar till på bordet.

Vad kostar det att serva en Bugatti?

Så räkna med uppemot en halv miljon kronor per år för att hålla i gång en Bugatti Veyron. Skulle du dessutom drabbas av någon form av reparation eller problem med bilen blir det ännu dyrare. Bilen har till exempel fyra turboaggregat och de kostar 65000 kr styck att byta, förutom arbetskostnden på 90 000 kr.

Hur mycket kostar en Koenigsegg regera?

KOENIGSEGG REGERA: 22 MILJONER KRONOR 🚗 Bilen erbjuder en 1800 hk hybridmotor med en 100 hk dubbelturbo V8, och tre elmotorer. Den går från km/tim på mindre än 20 sekunder. Men som alla sköna pärlor har den sitt pris: standardversionen kostar 22 miljoner kr.

Hur mycket kostar en Koenigsegg CCX?

I onsdags höll anrika RM Auctions hov i London för världens bilsamlarelit och bland objekten fanns en Koenigsegg CCX från 2008. Trots en motor som utvecklar 806 hästar och att bilen knappt rullat 270 mil fick man bara in 246 400 Gbp vilket i svenska pengar betyder cirka kronor.

Hur mycket kostar det att hyra en Koenigsegg?

Superbilen som har en 4,8-liters V8-motor med dubbla turbo på 1 018 hk går att leasa för 24 000 dollar per månad i 60 månader. Kunden behöver dessutom lägga en handpenning på 650 000 dollar. Direktöversatt handlar det alltså om hela 210 000 kr i månaden i fem år, och kontantinsatsen ligger på svettiga 5,8 miljoner.

Hur mycket kostar den billigaste Koenigsegg?

Men den största nyheten är en ny och billigare modell av Koenigsegg. Nu är ju billig ett relativt begrepp, det handlar om en bil som kostar omkring 10 miljoner kronor. Enligt flera uppgifter ska bilen byggas både i Ängelholm och i den gamla Saab-fabriken i Trollhättan.

Hur mycket kostar det att tillverka en Koenigsegg?

Prislappen är över 18 miljoner kronor. – Intresset för nya Koenigsegg Gemera har varit väldigt stort trots Covid-19, säger Christian von Koenigsegg till DI.

Relaterade inlägg: