Vad kostar det att renovera en lampa?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att renovera en lampa?

Vad kostar det att renovera en lampa?

I regel är din lampa lagad och klar inom några veckor....Prislista för reparationer och renoveringar.
Kristallkronor omdragning850 kr per ljuspunkt
Golvlampor850 kr per ljuspunkt
Vägglampor550 kr per ljuspunkt
Bordslampor550 kr per ljuspunkt
Byte av lamphållare350 kr

Hur vet man om en lampa är jordad?

Jordat eller ojordat: ”Om sladden har tre ledare, varav en grön- och gulrandig som är ansluten till stickkontaktens jordbleck, är den skyddsjordad. ”Det är förbjudet att blanda ojordade och jordade uttag i samma rum.

Vad är dubbelisolerad lampa?

Dubbelisolerade stickproppar är konstruerade så att de inte kan öppnas, de är platta och passar i alla uttag, ibland kallas de även för Europapluggen. - Om du köpt en lampa med ojordad stickpropp och vill använda den i ett jordat uttag behöver du först lämna den till ett elföretag som får bygga om den till jordad.

Vad kostar det att renovera en kristallkrona?

En totalrenovering med byte av el, rengöring av prismor och polering av mässingsstomme kostar från 10 000–12 000 och uppåt. + Innan du hänger upp kronan: kontrollera att kroken i taket håller!

Vem lagar kristallkronor?

Vi renoverar (lagar och byter ut trasiga delar), restauerar (återställer till ursprungligt skick), förmedlar samt säljer kristallkronor med olika stilar och utföranden. Både stort och litet. Varmt välkomna att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Vad är Takkontakt?

Lamppropp, finns som jordad eller ojordad. Den jordade har två stift och ett hål, den ojordade endast två stift. Enkel att öppna och återsluta.

Relaterade inlägg: