Vad kostar det att byta kamrem på en Passat?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att byta kamrem på en Passat?

Vad kostar det att byta kamrem på en Passat?

Priset för att byta kamrem på en Volvo Passat 2.0 TDI ligger på 4.995 kr hos en oberoende bilverkstad. En auktoriserad märkesverkstad tar ca 9.600 för samma jobb.

När ska man byta kamrem på en Passat?

Börjessons i Alingsås säger att VW officiellt säger kamremsbyte efter 18 000 mil men att verkstaden rekommenderar byte efter 12 000 mil. VW i Göteborg säger att byte ska ske efter 18 000 mil eller efter åtta år, det som kommer först.

Vad kostar de att byta kamkedja?

Ett kedjebyte är ett omfattande jobb som kan gå på uppåt 30 000 kronor. Flera andra komponenter måste bytas samtidigt och jobbet tar många (dyra) timmar i en märkesverkstad. Det är alltså bäst att köra på och hoppas på det bästa. Om kamkedjan sträcks tänds varningslampan för motorfel.

Vad kostar det att byta kamrem på en Volvo v70?

Det är ganska stor prisskillnad mellan olika bilverkstäder och bilmodeller men för just en volvo v70 så ska priset ligga på 3-4000 kr hos en billig oberoende bilverkstad.

Vad kostar det att byta kamrem på Volvo s80?

Vad kostar ett kamremsbyte på en Volvo?
GenomsnittsprisMin. - max.
5750 kr48 krFå offerter

Vad kostar det att byta kamrem Renault Clio?

I värsta fall kan det leda till att motorn måste bytas ut. Därför är det en god idé att kontrollera och eventuellt byta kamremmen på din Renault, innan något går på tok....Kamremsbytevad kostar det?
GenomsnittsprisMin. - max.
7602 kr63 krFå offerter

Är det kamrem på Passat?

Nu med kamrem. Den flerfaldigt prisbelönta motorn 1,4 TSI lanserades 2006 och har utvecklats stegvis sedan dess. Motorn finns bland annat i Volkswagen-modellerna Polo, Golf, Passat, Tiguan, Jetta, Touran och Sharan. 2014 bytte Volkswagen från kedja till kamrem.

När ska man byta kamrem på Passat 2016?

Kamremmen ska bytas vid 22.000 mil sa säljaren.

Relaterade inlägg: