Hur mycket kostar det att göra en ny bilnyckel?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar det att göra en ny bilnyckel?

Hur mycket kostar det att göra en ny bilnyckel?

Beroende på bilmärke och modell kostar det mellan 3 000 och 10 000 kronor att ordna en ny bilnyckel eftersom bilens låssystem måste programmeras om när en av bilnycklarna försvinner.

Vad kostar en låskista?

En låssmed kostar oftast mellan 20 kr vid byte av lås på dagtid, inklusive material.

Kan man få byta lås på en bostadsrätt >?

Tappar du bort en nyckel till din bostadsrättslägenhet är rådet att vi beställer ett nytt lås. Du får inte byta till ett annat lås än det som ingår i vårt system. Vill du inte byta lås förrän du säljer bostadsrätten så är det upp till dig. Vid ny köpare ska samtliga nycklar redovisas.

Var beställer man ny bilnyckel?

Billåsspecialisten hjälper privatpersoner och företag med deras billås och bilnyckelproblem. Vi tillverkar och programmerar nya nycklar & fjärrkontroller till de flesta bilarna på marknaden. Vi lagar billås och öppnar alla bilar på marknaden utan att förstöra låsen.

Kan man göra ny bilnyckel?

Det är ofta fördelaktigt att ha en extra bilnyckel. Hos oss kan du snabbt få hjälp med att koda om bilnyckel, göra ny bilnyckel eller kopiera bilnyckel för att få en extra. Oavsett om du behöver en ny eller vill ha en extra så har vi kompetensen och verktygen som krävs för att lösa det.

Relaterade inlägg: