Vad kostar det att byta ut köksluckor?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att byta ut köksluckor?

Vad kostar det att byta ut köksluckor?

Endast köksluckorna och lådfronterna kostar tillsammans 23 750 kronor, då ingår även mjukstängande gångjärn, skruvar och ett hembesök. Därutöver har vi valt knoppar och handtag av typen polerad koppar "Knopp BD8322". Dessa kostar tillsammans 1 650 kronor.

Hur mycket kostar ett härjedalskök?

Köksleverantör. Köksstommar, bänkskiva, diskho, vitvaror, köksluckor, nya lådsystem, dekorlist, beslag, kakel, elarbeten, rörmokare, nedmontering och montering. Cirkapris 178 950 kronor. Med vår metod Härjedalsmetoden® kan du spara över 100 000:- för ett likvärdigt kök.

Hur mycket dyrare är Pickyliving?

ANTALET LUCKOR – En faktor som är avgörande för slutpriset är självfallet antalet luckor som behövs. Har din bostad ett stort kök med många luckor kommer detta att påverka priset mer än ett mindre kök med färre luckor.

Vad kostar Köksstommar?

Beroende på köksleverantör kan den landa på allt mellan 000 kronor för ett normalstort kök. Läs mer om vad du bör ta med i planeringen av ditt kök här.

Vad tycker ni om härjedalskök?

Nöjd med Härjedalskök Trevligt bemötande av representant och snickare. Köket fungerar bra. Däremot har vi lite svårt att komma överens med nya diskbänken. Det borde vara två hoar som inte är så olika i storlek.

Relaterade inlägg: