Vad kostar det att checka in bagage på flygplatsen?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att checka in bagage på flygplatsen?

Vad kostar det att checka in bagage på flygplatsen?

Överskrider du viktgränsen för ditt bagage tillkommer kostnad för övervikt. Ett extra incheckat bagage på max 23 kg kostar 200 kr för inrikes, 300 kr för Europa & Skandinavien och 400 kr för övriga världen.

Hur länge innan ska man vara på flygplatsen KLM?

Därför rekommenderar vi att du anländer till flygplatsen i tid. Se till att befinna dig där minst 2 timmar före avgång av en europeisk flygning eller minst 3 timmar före avgång av en interkontinental flygning.

Vad kostar en extra väska på SAS?

Avgifter för extra bagage
Köpt
Online – fram till 22 timmar före avgång1 NOK 195 SEK 20 EUR 25 USD
På flygplatsen – från 22 timmar före avgång4 NOK 540 SEK 55 EUR 65 USD

Vad kostar en extra väska på Lufthansa?

Vill du checka in en resväska (max 23 kg) så kan det läggas till för cirka 200-300kronor enkel resa. Priset gäller vid bokning online. Värt att notera är att dessa kostnader ibland ändras och ibland är beroende av slutdestination så kontrollera alltid med flygbolaget för att vara på den säkra sidan.

När ska man vara på flygplatsen Inrikes?

Vi rekommenderar att du anländer till flygplatsen minst två timmar före avgången, så att du har tillräckligt med tid för incheckning och säkerhetskontrollen, i synnerhet under rusningstid, på sommaren och under större helger.

Hur långt innan ska man vara på flygplatsen Bromma?

Checka in - Inrikesresa Önskar du checka in bagage kan detta göras fram till 15 min innan avresa. Ombordstigning erbjuds fram till 10 minuter före avgång. Säkerställ att du är på plats i god tid på flygplatsen så du hinner passera säkerhetskontrollen och söka upp rätt utgång/gate.

Relaterade inlägg: