Hur mycket kostar det att dra ut visdomständerna?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar det att dra ut visdomständerna?

Hur mycket kostar det att dra ut visdomständerna?

Ett cirkapris för att dra ut en tand ligger mellan 15 kronor beroende på omfattning. Kostnaden beror på hur komplicerad behandlingen är. En visdomstand som ligger väldigt snett kan exempelvis behöva opereras ut vilket bidrar till mer komplicerad behandling och därmed ett högre pris.

Hur mycket kostar det att ta bort tandsten?

  • För att kontrollera och åtgärda den lösa tråden, så länge den inte lossnat helt då det kräver ytterligare åtgärd, kostar det ca 1100kr. Att ta bort tandsten kostar olika beroende på mängd och om det finns en tandlossningsproblematik. Ett besök hos tandhygienist för behandling kostar ca 1200-1500kr.

Hur mycket kostar ett besök hos tandhygienist?

  • Ett besök hos tandhygienist kostar mellan 910-1770 kr beroende på behandlingens omfattning och behov. Finns det allmäntandvårdsbidrag sparade så blir det motsvarande avdrag från besökets kostnad.

Vad är Sveriges bästa garanti på tandvård?

  • Sveriges bästa garantier. För en trygg och säker tandvård ger vi dig fem års garanti på implantat, kronor och broar, samt två år på lagningar. Avboka en tid. Vid förhinder är det viktigt att kontakta oss så snart du kan, senast 24 timmar innan avsatt besök. Uteblivna besök eller sena återbud debiteras.

Hur mycket kostar tandreglering hos Folktandvården?

  • Hos Folktandvården kostar tandreglering mellan 13.000:- och 26.000:- för en käke, och mellan 21.000:- och 33.000:- för två käkar. Den exakta kostnaden avgörs av hur pass komplicerad behandlingen är.

Relaterade inlägg: