Hur mycket kostar det att måla om en lägenhet?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar det att måla om en lägenhet?

Hur mycket kostar det att måla om en lägenhet?

En skicklig målare tar mellan 3 kronor i timmen. Glöm inte bort att du kan använda rotavdraget för att få ner arbetskostnaden med 30 procent (upp till 50 000 kronor). Fördelen med att anlita en firma är att de sköter allt från förarbete, som att ta ner gamla tapeter och spackla till att måla i flera lager.

Vad kostar det att måla om 70 kvm?

En hink med 10 liter målarfärg brukar kosta mellan 5 kronor beroende på kvalitet och fabrikat. 10 liter färg räcker vanligen till en yta om 60 till 80 kvadratmeter. Kom ihåg att det sällan lönar sig att välja det billigaste alternativet eftersom sämre färg kan behöva en strykning mer än kvalitetsfärg.

Vad kostar en Målerifirma?

Anlita målare – pris. Väljer du att anlita en målarfirma ligger standardpriset på cirka 400–700 kronor per timme. För att få en tydligare bild av vad detta innebär för kostnaden av din just ditt projekt hinner en målare med ungefär 2-5 kvadratmeter per timme.

Hur mycket kostar det att måla om en tvåa?

Om du målar själv eller anlitar en oprofessionell målare kan du bli skyldig att betala för en ommålning. Marknadspriset för att anlita en målare ligger på mellan 400–700 kronor i timmen.

Vad kostar det att måla ett innertak?

invändig målning pris Nedan hittar du en pristabell över olika målningsverk. Till exempel, färgning av ditt tak (30 m2) kostar ca 6500 SEK inklusive materialet.

Vad kostar det att måla om 50 kvm?

Ditt val av färg Olika typer av färg ger olika slutresultat och varierar i både täckningsgrad och pris. Vårt tips är att rådgöra med din målare kring vilken färgtyp som du bör måla om din lägenhet med. Generellt sett kostar en hink med 10 liter färg ungefär 500–2500 kronor och räcker till omkring 50–80 kvadratmeter.

Vad kostar måla fasad?

Professionella målare hinner ungefär måla 2 – 4 kvadratmeter i timmen. Sedan tillkommer även själva materialkostnaden, för att inte tala om den tid som förarbetet tar. Du kan alltid göra vissa delar själv, som att förbereda inför målaren. Ett prisexempel på en fasad som är 98 kvadratmeter är cirka 53 000 kronor.

Relaterade inlägg: