Vad kostar hemtjänst Kristianstad?

Innehållsförteckning

Vad kostar hemtjänst Kristianstad?

Vad kostar hemtjänst Kristianstad?

Hur mycket kostar hemtjänst i ett vård- och omsorgsboende? För den vård, service och omsorg, inklusive den sjukvård som ges av omsorgsförvaltningens sjuksköterskor, du får i vård- och omsorgsboendet betalar du avgift för hemtjänst. Denna debiteras med 2 138 kronor per månad, gällande år 2021.

Vad kostar hemtjänst Gävle?

I maxtaxan ingår förutom omvårdnadsavgift även kostnader för hemsjukvård, trygghetstelefon och installationsavgift för trygghetstelefon. Omvårdnadsavgiften för hemtjänst är 379 kronor per timme men kan inte överstiga 1 904 kronor per månad eller överstiga ditt avgiftsutrymme.

Vad kostar kommunens trygghetslarm?

Avgift för trygghetslarm och/eller nattkamera är 175 kronor i månaden för ensamstående och 131 kronor per person och månad för makar/sammanboende om båda har beviljade trygghetsinsatser. Avgiften ingår i högkostnadsskyddet.

Hur beräknas kostnad för äldreboende?

Du som bor på äldreboende betalar även hyra för lägenheten. Avgifterna regleras i socialtjänstlagen och får inte överstiga kommunens självkostnad för insatserna. Just din kostnad räknas fram utifrån dina inkomster, din bostadskostnad och omfattningen på de insatser du får.

Relaterade inlägg: