Vad är en healer?

Innehållsförteckning

Vad är en healer?

Vad är en healer?

Healing (engelska för "läkning"; uttal: ['hi:liŋ]) eller helande är en alternativmedicinsk verksamhet, där man genom enbart andliga metoder försöker behandla sjukdomar. Healing utförs ofta genom att healern håller händerna på eller nära den som ska behandlas, men den utförs också på distans.

Hur gör man healing?

Släck ner, tänd ett ljus och lägg dig bekvämt i soffan eller i sängen. Ta tre djupa andetag och känn hur energiflödena rör sig i din kropp. Ställ sedan din kropp frågan “vad vill du säga mig just nu?”. Försök sedan lokalisera vart i kroppen du känner smärta, sorg, ilska eller oro.

Vad är healing bra för?

Vid en healingbehandling så använder sig din behandlare, en healer, av sitt eget energifält för att påverka ditt energifält mot en bättre funktion och hälsa. Ungefär som när en massör använder sin egen kropp, sina händer, för att påverka din kropp till en bättre funktion.

Hur skickar jag healing?

Vid distanshealing är personen inte fysiskt närvarande utan tankar om bättring skickas från healern till den som behöver healing. Kraften i healingenergin påverkas alltså inte av tid, avstånd eller orsak utan av healern som skickar den.

Relaterade inlägg: