Vad kostar att leasa en Tesla?

Innehållsförteckning

Vad kostar att leasa en Tesla?

Vad kostar att leasa en Tesla?

Frånpriset är 5.874 kronor i månaden för en Standard Range Plus RWD upplagt på fyra år med 1.500 mil per år i körsträcka. I privatleasingsammanhang är annars 3 år och 1.500 mil per år standard. Väljer man det upplägget kostar Standard Range Plus RWD 6.395 kronor per månad och en Long Range AWD 8.294 kronor i månaden.

Kan man Privatleasa en Tesla?

Tesla all-inclusive privatleasing Hos oss har du möjlighet att privatleasa en helt ny bil från Tesla till ett fast månadspris utan några dolda avgifter. Du lägger enkelt din beställning av din nya leasingbil på GoMores leasingsida. I samband med din beställning väljer du själv antal kilometer och avtalslängd.

Vad kostar Företagsleasing Tesla?

Vi har utifrån schablon tagit fram en exempelavgift på leasing av en Tesla Model 3 Long Range AWD med 0 kr extrautrustning. Avgiften blir då 8 568 kr/mån exklusive moms. Notera också att endast 50% av moms från leasingavgifter är avdragsgill för de flesta företag.

Vad kostar en Tesla som förmånsbil?

Förmånsvärdet för en Long Range Tesla Model kronor per månad i fjol – i år höjs det till 4 573 kronor. De som har en mindre, billigare elbil får en procentuellt ännu högre höjning. Förmånsvärdet för Renault Zoe Life var 1 401 kronor per månad i fjol. I år chockhöjs den till 2 242 kronor.

Hur mycket kostar det att ladda en Tesla?

Prisexempel på vad det kostar det att ladda en elbil hemma Räkneexempel för elbil av märket Tesla: Med ett elpris på 1,5 kr per kWh kostar det 96 kronor att ladda en Tesla Model S med en batterikapacitet på 64 kWh. Uträkning (1,5*64=96).

Hur mycket kostar det att äga en Tesla Model 3?

Vill man spara pengar är det alltid bäst att köpa begagnat, säger Madeleine Fritz, försäljningschef på Kvdbil....Billigaste miljöbilarna.
Modell:Kronor/månad:
Tesla Model X 100D18.185
Porsche Cayenne E-hybrid15.622
Tesla Model 3 Long Range AWD9.251
Volvo XC60 T8 AWD Twin Engine8.935

Hur funkar Tesla leasing?

Till skillnad från Operationell leasing så liknar Finansiell leasing mer ett lån där bilen står som säkerhet och där leasingtagaren står som ansvarig för bilens restvärde efter leasingperioden. ... Det är lätt att lura sig till en låg leasingavgift per månad men det slår ofta tillbaka när leasingperioden är slut.

Vad kostar det att leasa en Porsche?

Leasingavgift 5 700 kr/mån exkl. moms. Serviceavtal ingår. Operationell leasing 36 mån, 20 % särskild leasingavgift, 1 500 mil per år.

Hur mycket kostar en Tesla att äga?

Priskillnaden stor mellan modeller. Högst ägandekostnad i urvalet har elbilen Tesla Modell X 100D med en kostnad på 18 185 kronor per månad, följt av elhybriden Porsche Cayenne E-hybrid. Dessa modeller har också högst inköpspriser.

Relaterade inlägg: