Hur stor chans är det att vinna på Bingolotto?

Innehållsförteckning

Hur stor chans är det att vinna på Bingolotto?

Hur stor chans är det att vinna på Bingolotto?

Miljonchans: Chansen att få sju rätt är 000. (Om du spelar 10 gånger à 10 kronor). Högvinst: 40 procent av den totala summan som går till vinster utbetalas till sju rätt, och den summan beror på hur många som spelar just den omgången. Vinstchans: 1 på 51 (Om du spelar ett spel à 10 kronor).

Vad kostar en bingolott 2020?

Den vanliga bingolotten, enkellotten, kostar 50 kronor och finns alltid att köpa, både i butik och digitalt.

Vad kostar en bingolott till uppesittarkvällen 2020?

Till uppesittarkvällen säljs den enkla lotten för 100 kronor, dubbellotten för 200 kronor (som dubblar varje vinst) och trippellotten för 300 kronor (som ger dig tre gånger vinsten). En vanlig bingolottokväll kostar enkellotten 50 kronor. Du kan köpa din digitala bingolott på Bingolottos hemsida.

Vad kostar bingolotter till nyår?

Den vanliga bingolotten, enkellotten, kostar 100 kronor och finns alltid att köpa, både i butik och digitalt.

Vilka lotter är det störst chans att vinna på?

Största chansen att vinna en jackpott
Chansen att vinna jackpotten
LottodragningJackpottchans
LOTTO 6aus49 miljoner
EuroMillions miljoner
PowerBall miljoner

Hur kommer man fram till BingoLotto?

Det spelar ingen roll om du ringer tidigt eller sent under bingon, utan slumpen avgör vilket samtal som kopplas fram. Innan du kopplas fram till programledare kontrolleras att du har en bingolott som uppfyller kraven för deltagande.

Vad kostar Färgfemman lott?

Färgfemman skraplott Förtjänsten ligger på hela 12 kronor per såld lott!

Varför höjer Bingolotto priset?

Lotta Engberg och Stefan Odelberg. Det var inför förra året som Bingolotto meddelade att de höjt priset på lotterna inför uppesittarkvällarna 23 december och nyårsafton med 100 procent. ... Från Bingolottos håll pekade man på att överskottet går till Sveriges föreningsliv.

Vad kostar en dubbel bingolott?

Vad kostar en bingolott? Priset för en vanlig uppesittarlott är 100 (till skillnad från 50 under resten av året) kronor och dubbellotten med dubbel prispott säljs för 200 kronor. En trippellott säljs för 300 kronor.

Vad kostar en Bingolott 2020 nyår?

Vad kostar en Bingolott nyår 2020? En bingolott kostar 50 kronor. En dubbellott för 100 kronor dubblar allt du vinner och en lott för 200 kronor ger dig fyra gånger vinsten. Du kan köpa din digitala bingolott på Bingolottos hemsida.

Relaterade inlägg: