Vad heter Joe Labero på riktigt?

Innehållsförteckning

Vad heter Joe Labero på riktigt?

Vad heter Joe Labero på riktigt?

Joe Labero i Norrköping, 2008. Lars Bengt Joe Labero, född i Alvesta, är en svensk illusionist. Laberos artistnamn är skapat utifrån hans födelsenamn – Johansson, Lars Bengt Roland.

Kan Joe Labero?

30 år senare är Master Joe Labero ett av världens mest aktade namn i magins storslagna värld. Förvänta dig det gåtfulla och helt oförklarliga i en intim och exklusiv show där magins mästare närmar sig mystiken i en helt oförklarlig magi som garanterat får dig och ditt sällskap att häpna.

När började Joe Labero?

Joes stora genombrott kom 1991, då A Magic Night sattes upp på Berns Salonger i Stockholm. Över en natt gick Joe från att vara en relativt okänd magiker till stor stjärna. Totalt blev det 657 succéföreställningar och showen spelades under tre år.

Hur många år är Joe Labero?

58 years (J) Joe Labero/Age

Hur mycket pengar har Joe Labero?

Enligt uppgifter till Nöjesbladet får Labero en månadslön på mellan en och två miljoner kronor. Joe Labero vill inte gå ut med exakt hur mycket han tjänar på showen som pågår i tre månader. – Det är ett bra kontrakt, det är inget snack.

Har Joe Labero barn?

Trollkarlen Joe Labero, 57, har gjort succé i Sverige men de senaste åren har han även satsat på en karriär utomlands. Med sig till alla länder han rest och jobbat i har han haft sin fru Anna Vinterfall, 39, och dottern Nicole.

Var är Joe Labero ifrån?

Alvesta, Sverige Joe Labero/Place of birth

Relaterade inlägg: