Vad kostar det att måla om ett fönster?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att måla om ett fönster?

Vad kostar det att måla om ett fönster?

En målare tar någonstans mellan 3 kronor i timmen, ett pris som då inkluderar moms. Detta är alltså innan du utnyttjar ROT-avdraget. Oftast kommer du och målaren fram till ett fast pris för alla fönster redan innan jobbet påbörjas, eller så kan målaren göra en tidsuppfattning.

Hur mycket kostar renovering av takfönster?

  • .....18 kr. Renovering av aluminiumfönster...12 kr. Renovering av takfönster/takkupa...30 kr. Ovanstående kostnader är för både arbetet och material som behövs.

Hur mycket kostar ett fönsterbyte?

  • Priset för ett fönsterbyte påverkas också i hög grad av vilken typ av fönsterglas du väljer. Klassiska tvåglasfönster är generellt sett billigare än treglasfönster. För tvåglasfönster kan du räkna med en kostnad på någonstans mellan 7 kronor och treglasfönster kan kosta allt från 20 kronor ...

Hur mycket kostar renovering av aluminiumfönster?

  • Renovering av aluminiumfönster...12 kr. Renovering av takfönster/takkupa...30 kr. Ovanstående kostnader är för både arbetet och material som behövs. Men det finns en viktig fördel med att anlita en firma för att sköta jobbet, som vi nu ska titta närmare på - ROT-avdraget.

Hur mycket arbete krävs för ett fönsterbyte?

  • Sedan beror det ju så klart på hur många fönster du ska installera och hur mycket arbete som krävs för varje fönster. Du kan räkna med ungefär 1000-2000 kronor per fönster. Här har du dock möjlighet att utnyttja ROT-avdraget för att få ner priset för ditt fönsterbyte!

Relaterade inlägg: