Vad är kommunal skatt?

Innehållsförteckning

Vad är kommunal skatt?

Vad är kommunal skatt?

Kommunalskatt är den skatt som dras från de som har beskattningsbar inkomst. I genomsnitt ligger skatten på 32,12% i hela Sverige år 2018, men varierar mellan 29-35%. Kommunalskatt betalas till landsting och kommunen du bor i, det är ungefär två tredjedelar som går till kommun och en tredjedel till landstinget.

Hur mycket kostar ett fönsterbyte?

  • Priset för ett fönsterbyte påverkas också i hög grad av vilken typ av fönsterglas du väljer. Klassiska tvåglasfönster är generellt sett billigare än treglasfönster. För tvåglasfönster kan du räkna med en kostnad på någonstans mellan 7 kronor och treglasfönster kan kosta allt från 20 kronor ...

Hur mycket kostar renovering av takfönster?

  • .....18 kr. Renovering av aluminiumfönster...12 kr. Renovering av takfönster/takkupa...30 kr. Ovanstående kostnader är för både arbetet och material som behövs.

Hur mycket arbete krävs för ett fönsterbyte?

  • Sedan beror det ju så klart på hur många fönster du ska installera och hur mycket arbete som krävs för varje fönster. Du kan räkna med ungefär 1000-2000 kronor per fönster. Här har du dock möjlighet att utnyttja ROT-avdraget för att få ner priset för ditt fönsterbyte!

Relaterade inlägg: